O NAMA

Ekskluzivna lokacija!

Wimbledon Garni Concept se nalazi u najeksluzivnijem delu Novog Beograda, neposredno uz Beogradsku Arenu, udaljen 4 km od jezgra starog grada i 10,2 km od aerodroma „Nikola Tesla“.

Ova eksluzivna lokacija stavlja Wimbledon Garni Concept u sami centar poslovnog, kongresnog, kulturnog i noćnog života Beograda. Zbog neposredne blizine aerodroma, lokacija je takođe odlična za putnike, turiste i poslovne ljude koji presedaju za druge destinacije. Blizina autoputa E-75 čini Wimbledon Garni Concept najboljim izborom za putnike i vozače koji koriste E-75 za svoja putovanja.

Kafe-restoran Novaka Đokovića, najboljeg tenisera na svetu, se nalazi na par minuta hoda od našeg objekta.

Smeštaj za sve tipove gostiju!

Naš objekat je namenjen i prilagođen gostima iz poslovnog sveta, oblasti turizma, sporta, umetnosti, menadžmenta, i ostalih sfera života.

Idealna lokacija Wimbledon Garni Concept B&B objekta u Beogradu zadovoljava sve potrebe i interesovanja savremenih, poslovnih, svestranih i znatiželjnih osoba.


Usluge

Wimbledon Garni Concept (★★★★) nudi kontinentalni doručak gde gosti mogu uživati u raznovrsnim domaćim i organskim specijalitetima koji se poslužuju na bazi švedskog stola. Poseban režim ishrane je dostupan na zahtev gosta koji se unapred dostavlja.

Gosti se mogu opustiti i uživati u letnjoj bašti ispred pansiona koja je ujedno i pušačka zona.

Unutar pansiona Wimbledon Garni Concept se nalazi zanimljiv „Open concept gift shop“ u kojem pri boravku ili odlasku iz našeg toplog i modernog pansiona možete kupiti najkreativnije, jedinstvene i specifične suvenire. Unikatne kravate i leptir mašne su jedan deo „dizajn koncepta“, koje izrađuju mladi dizajneri iz Beograda. Kolekcija već nagrađivanih „fashion“ leptir mašni predstavlja ekskluzivitet našeg objekta.

Postoji mogućnost organizovanja transfera od aerodroma „Nikola Tesla“ do našeg pansiona uz doplatu.

Naša recepcija je na Vašem raspolaganju 24/7, gde se možete obratiti ljubaznom osoblju za sva potrebna pitanja i dodatne informacije.